En lakkaa ihmettelemästä onko Ompussa jotain vikaa. Vai onko tämä vieläkin vieraskoreutta ? Omppu on tehnyt muutamat pissat ja yhdet kakat sisälle. Jotka ei ole koiran vika vaan meidän, ei vaan olla tajuttu miksi vinkuu. Jos sanoo "ei", uskoo mutta testaa silti joku heti tai hetken kuluttua onko kielto vielä voimassa. Pari kertaa olen ottanut niskasta kiinni mutta sitten on uskottu. Tänään ei tarvinnut yskäistä kun oli menossa syömään nuottikirjaani. Katsoi minuun ja oli nolon näköinen. Meni pois eikä sen jälkeen vilkaissutkaan siihen suuntaan :)

Ruokailu sujuu hyvin, tänään sai tonnikalaa ensi kertaa ja hyvälle se näytti maistuvan. Ompulla on ihana tyyli, kun on syönnyt tulee minun luoksen ja nuolee viimeisiä ruokia pois kuonostaan.

Ollaan ajettu autolla turhaankin. Ihan vaan että oppii autossa olemisen. Onneksi ei ole huonovointinen sillä ei päästäisi mihinkään. Eläinlääkärikin on n 15 km päässä. Ensimmäinen aika on muuten 27.7

Korvat putsasin, eipä tarvinnut yhtään tapella asian kanssa. Kynsien leikkaaminen on haaste mutta minäpä en luovuta :)

Olen vahvasti sitä mieltä että sai erittäin hyvän ja rakastavan alun koiranelämälleen, kiitos Eilan & Arton. Siitä on helppo jatkaa omaa osuuttaan.

Keskiviikkona olin ihan varma että Omppu kuolee. Oli syönnyt jotain ulkona ja oksensi ihan kamalasti :(    Onneksi Eila antoi hyvät neuvot ja nyt tiedän miten toimia ensi kerralla. Pelästyin kyllä todella paljon...

Huomenna mennään tapamaan Zeus:sta. Omppu pääsee ensi kerran vierailulle ja vielä kerrostaloon pääkaupunkiin. Pieni askel maalaiskoiran elämässä jet set elämään ;)